Om Vignita

En verden i rask endring trenger folk som er oppdatert.

Vignita er en åpen produktivitetsplattform som effektiviserer læring, undervisning og deling av kunnskap.

Vi forener person, leder, utdanning og arbeid. Tilbyr selvstudier, arrangementer, bøker og instruktører for adaptiv læring via et dedikert nettsamfunn.

Bedrifter og instruktører av alle slag bruker Vignita for å effektivt lage, markedsføre og distribuere faglig innhold internt eller eksternt både online og på lokasjon.

Visjon

Vignita er ditt kompass på en livslang læringsreise

Misjon

Vi effektiviserer læring, undervisning og deling av kunnskap

Bakgrunn

Kunnskap er ferskvare

I år utvikles det mer teknologi enn det vi har utviklet de siste 100 årene til sammen. Den 4. industrielle revolusjon automatiserer arbeidsplasser og gjør kunnskap til ferskvare. Det stiller nye krav til måten vi utvikler oss på. Vi må må lære mer. Raskere.

Lærere må effektivisere administrasjonen og bruke mer tid på å fornye sitt faglige innhold. Ledere må bruke mer tid og ressurser på opplæring av sine ansatte for å opprettholde sin konkurransedyktighet.

Team Vignita

Teknologi kan repliseres. Ikke mennesker.

Kjerneverdiene som ligger til grunn for å bygge vår forretningskultur er ærlighet, hjelpsomhet og raushet. Vi vet å verdsette menneskelig kapital. Team Vignita teller nå 27 spesielt utvalgte personer fra 7 ulike land. Alle med unike egenskaper innenfor sine fagfelt. Hos oss finner du alt fra seniorer med 40 års fartstid i bransjen, til de yngste fremadstormende som har full kontroll over morgendagens teknologi. Det alle har til felles er lidenskapen med å utvikle fremtidens kompetanseverktøy.

Kontakt oss

Fri annonsering

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang!

Trenger du litt personlig hjelp?

Din tid er verdifull. Book personlig support når det passer deg.

Welcome back!

It's a great day to learn something new!

Login to your account