Brukervilkår

Vilkårene du godtar ved å bruke tjenesten

Disse vilkårene gjelder mellom Vignita AS («Vignita») og deg som bruker av nettløsningen Vignita med tanke på tjenester, produkter og funksjoner beskrevet i disse vilkårene («Tjenestene»). Når du registrerer deg i nettløsningen Vignita så godtar du også disse vilkårene for Tjenestene. Du kan når som helst klikke deg inn på disse brukervilkårene for å lese disse på nytt.

Beskrivelse av tjenestene

Vignita er en markedsplass for kurs. Vi hjelper deg som kursleverandør med å effektivisere din kursadministrasjon. I Vignita kan du legge inn og annonsere alle dine kurs, velge fastpris eller tilby kampanjer og pakketilbud, følge med på påmeldingslister, distribuere kursmateriell, produsere elektronisk eksamen, analysere resultater, utstede digitale kursbevis og mye mer. Vignita kan også brukes for å lage og distribuere e-læringskurs og har et innebygget LMS som bedriftskunder får glede av.

Vår teknologi håndterer påmelding, betaling med kredittkort/faktura, automatisk betalingsoppfølging, utsendelse av informasjon til deltakerne før de kommer på kurs og forenkler oppfølgingen av deltakerne etter at kurset er fullført.

Verktøyet tilbyr sømløs kommunikasjon mellom lærer, elev, bedrift og ansatt.

– Kurstilbydere bruker det til å lage, selge og distribuere faglig innhold.

– Bedrifter bruker det til å finne, distribuere og kartlegge sin kompetanse.

– Enkeltpersoner bruker det til å utvikle ferdigheter og fremme sin profesjonelle profil.

Bruk av personopplysninger

Når du registrerer deg som bruker av Tjenestene ber vi om din person- og kontaktinformasjon, slik som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato eller fødselsnummer, og eventuell betalingsinformasjon. Denne informasjonen legger du selv inn og oppdaterer. Vi beholder den i våre systemer så lenge du er en aktiv bruker og ikke selv sletter informasjonen. Vi i Vignita setter kravene til personvern svært høyt og oppfyller selvsagt kravene i lov om personopplysninger / GDPR. Les mer om dette i vår personvern beskrivelse.

Pris for tjenestene

Disse Tjenestene er gratis

 • Det er gratis å ha en Vignita konto. Du får tilgang til all tilgjengelig funksjonalitet.
 • Du kan fritt søke i Vignita etter kurs og opplæringstjenester som er interessante og relevante for deg, og du betaler ingenting før du eventuelt aktivt kjøper en slik tjeneste som koster penger.
 • Du kan gratis annonsere så mange kurs og opplæringstjenester som du ønsker, og legge ut informasjon, bilder og trailere for å tiltrekke deg kjøpere av dine tjenester

For omsetning (kjøp og salg) av produkter og tjenester gjelder følgende prinsipper

 • Som tilbyder bestemmer du selv prisen for tjenesten som du legger ut på Vignita
 • Du kan som tilbyder også definere i løsningen ulike former for rabatter, så som kampanjepriser (tidsbestemt rabatt), kupongpriser (rabatt til kunde med en bestemt kode), variable priser i forhold til volum, eller rabatt til enkelte kunder.
 • Som kjøper av kurs og opplæring handler du av Vignita og betaler til Vignita i henhold til betalingsmåte, tidspunkt og pris, som angitt på nett ved kjøpet av tjenesten. Det tilkommer ingen skjulte kostnader ut over dette.
 • Som tilbyder av kurs og opplæring vil du bli godskrevet et salg av en opplæringstjeneste på den dato da betaling fra kjøper er kommet Vignita i hende.
 • Vignita samler opp ditt tilgodehavende over en måned i et ordregrunnlag. Ved slutten av perioden faktureres Vignita automatisk av tilbyder i henhold til ordregrunnlaget. Faktura betales ved satt forfallsdato på faktura.
 • Kurstilbyder bestemmer selv kredittid/forfallsdato på sine faktura i sine innstillinger. Aktuelle perioder er månedlig, kvartalsvis, halvårlig og årlig utbetaling.
 • Vignita beregner seg et tjenestegebyr for transaksjoner (kjøp og salg) i nettløsningen. Dette skal dekke Vignitas kostnader til organisasjonen rundt og drift av løsningen, betalingsformidling, support og videreutvikling.
 • Tjenestegebyret kommer til fradrag når innestående utbetales til deg som tilbyder, og reduseres dersom du velger å vente en lengre periode mellom hver utbetaling.

Forbedringer av tjenestene

Vi jobber konstant med å forbedre våre tjenester slik at du får en så god brukeropplevelse som mulig. Dette kan innebære endringer av disse vilkårene. Dersom vi gjør vesentlige oppdateringer av vilkårene vil vi be deg om å godta de nye vilkårene før du fortsetter å bruke Tjenestene.

Dine forpliktelser som bruker

Du skal alltid oppgi korrekt informasjon og bruke din rette identitet. Enhver bruk av informasjon som ikke tilhører deg eller som du ikke har rett til å bruke, eller bruk av Tjenestene på en ikke-foreskreven måte, vil bli ansett som misbruk.

Vi har rett til å kunne fjerne og slette all data opplastet eller delt av deg, om vi er lovpålagt til å gjøre dette, finner det støtende, upassende, ulovlig, krenkende eller anser at det krenker andres rettigheter som eiendomsrett, opphavsrett eller andre rettigheter. Du er ansvarlig for all innhold som du laster opp eller deler via Vignita.

Misbruk vil medføre at din brukerprofil sperres for ytterligere bruk, og ved alvorlige hendelser medføre anmeldelse.

Tredjepartstjenester

Visse funksjoner som du kan ta i bruk kan inkludere tjenester levert av en tredjepart.

I så fall vil tredjeparts vilkår komme til anvendelse for deres tjenester.

Avbestilling og angrerett

Ved netthandel gjelder generelt angrerettloven som gir deg 14 dagers angrerett ved kjøp av varer og tjenester. Men: dette gjelder ikke ved kjøp av digitalt innhold der du umiddelbart får tilgang til å laste ned eller strømme, feks et elæringskurs, film el.

Når det gjelder abonnementer eller kjøp av billett til arrangementer kan det gjelde både angrerett og/eller spesielle vilkår for avbestilling. Se derfor nøye hva leverandøren oppgir av frister for eventuell bindende påmelding, avbestillingsfrister og lignende.

Varighet og oppsigelse

Denne avtalen gjelder så lenge du er registrert med en brukerprofil i løsningen Vignita, og opphører den dagen din brukerprofil eventuelt slettes.

Kontaktinformasjon

Vignita AS (Org.nr. 919 357 150)

 

Besøksadresse

Skolealleen 2

2166 Oppaker

Norge

 

Telefon: +47 22 12 04 24

Epost support@vignita.com

Fri annonsering

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang!

Trenger du litt personlig hjelp?

Din tid er verdifull. Book personlig support når det passer deg.

Welcome back!

It's a great day to learn something new!

Login to your account